Köpte nya träningskläder!

jogga

Nu har jag tagit tag i mig själv och börjat med att jogga mer regelbundet, det är nämligen viktigt att röra på sig för att hålla sig i form som alla vet och det finns så otroligt många hälsoeffekter just med att jogga. Dessutom är det skönt när man vill tänka på annat ett tag och man känner att tankarna springer iväg medan man rör på sig. Ett helt utmärkt sätt att rensa huvudet med andra ord. Jag upplever dock att ibland så kan det vara svårt att komma igång med joggingen, att ta sig iväg helt enkelt. Man kan behöva någonting motiverande för att komma igång. För mig hjälper det att ha snygga träningskläder.

När det kommer till träningskläder så är det viktigt att de inte bara är snygga utan även funktionella och att man känner sig bekväm i dem. Jag handlar mina träningskläder från Dobsom och just nu har de massor med kläder som passar om man vill komma igång att jogga inför hösten. Det är extra viktigt att man håller sig varm när man jobbar eftersom man inte känner hur kallt det egentligen är på grund av ansträngningen och om man joggar för kallt så är det lätt hänt att man sträcker leder och muskler.

Givetvis vill man undvika att göra illa sig för sen är det minst lika svårt att komma igång igen och om man blir skadad så behöver man ju ta ett uppehåll med träningen. Därför är det viktigt att man har rätt typ av träningskläder som håller en varm, dessutom tycker jag att det alltid är lite extra motiverande att komma igång och springa när man har nya fräscha kläder. Det gör allting lite extra roligt, så om du vill börja jogga men har svårt att komma igång så gå in på Dobsom och klicka hem lite nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *