Att välja ecigg

Idag har medvetenheten ökat stort vad gäller rökning och dess skadliga effekter. Detta har lett fram till förändringar även i samhället. Allt fler platser inför ett rökförbud, och rökning inomhus har idag nästan blivit tabubelagt. Detta påverkar de rökare som inte har för avsikt att sluta, då de inte har möjlighet att tillföra det nikotin som de har behov av.

Men nu har lösningen kommit och tagit världen med storm. Lösningen kallas för ecigg. Detta är en elektronisk cigarett som inte skickar ut några giftiga ämnen. I sin tur innebär det att den i stort sett kan användas överallt, till och med inne på restauranger.

Detta är även det ultimata hjälpmedlet för rökare som länge, eller många gånger, har försökt sluta röka. Den fungerar precis som en traditionell cigarett när det kommer till användningen. Man kan själv välja hur hög halt nikotin som man behöver, men den stora skillnaden är att man inte tillför alla de andra gifterna till sin kropp, så som kolmonoxid och tjära. Den passiva rökningens risker elimineras också, då röken som man både inhalerar och släpper ut är vattenånga.

Utseendet på dessa ecigg kan variera lite, och därmed finns det en större valmöjlighet att hitta en modell som passar en själv bäst. Man kan enklast säga att det finns två varianter, dock med många olika utseenden. En variant ser ut som en traditionell cigarett, där smaktillsatser och nikotin sitter i filterdelen. Själva cigaretten är ett batteri som man enkelt laddar med usb-kabel, antingen i ett vägguttag eller via datorn. Filterdelen skruvar man enkelt av och sätter lika lätt dit en ny när den gamla är slut. Den andra varianten är likvärdig på så sätt att man har batteridelen som man laddar på samma sätt. Skillnaden här är att man istället för filtret har en behållare som man själv fyller med e-liquid, som finns i väldigt många olika smaker och flera nikotinnivåer.

Börja ett hälsosammare liv redan idag! Släng cigaretterna och köp en ecigg. Både hälsa och plånbok kommer att bli evigt tacksamma!